Thaimassage halmstad thaimassage hisingen

thaimassage halmstad thaimassage hisingen

Thaimassage i Halmstad - Pat s Thaimassage Janpen Thaimassage Göteborg Hisingen - Välkommen till Thai massage Hisingen Thai massage i Sverige. Thai massage blev populärt efter att Thailand blev en av svenskarnas favorit semesterdestination. Snart öppnades det nya salonger i Hisingen och thai massage ökade bara mer i popularitet. Med över 700 salonger utspridda över hela landet är det inte svårt att hitta en kvalitéts thai massage. Design Thaimassage Hisingen Göteborg - Thaimassageterapeut Här hittar du en riktigt bra sökmotor för thaimassage med exklusiv information till salonger i hela Sverige samt information om olika massagestilar, och ett forum inriktat på ämnet. Alla salonger som listas på thaimassageguiden är med gratis. Vi kommer aldrig kräva av nån att de ska betala för att få vara med och ta del av alla. Thaimassage i Halmstad finns nu på Nissastrands Spa.

Thaimassage: Thaimassage halmstad thaimassage hisingen

Välkommen att boka tid på eller pröva drop-in. Thaimassage eller thailändsk massage är en urgammal massageteknik som skulle kunna kallas för läran om hälsa. . En stund av stillhet, tystnad, reflektion och läkande. thaimassage halmstad thaimassage hisingen

Thaimassage halmstad thaimassage hisingen - Salonger

Jag som utför massagen heter Pat och är både utbildad och har lång erfarenhet inom thaimassage. Jag jobbade förut som anställd men har tagit över sedan sommaren 2016. Gamla och nya kunder är jättevälkomna till mig och mina duktiga flickor! Hjärtligt välkommen till Pats Thaimassage! Thai massage Borlänge, thai thaimassage hässleholm porr eskilstuna massage Karlstad, thai massage Gävle.

0 tankar om “Thaimassage halmstad thaimassage hisingen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *